HRT nakon „televizijskog finala“ osvojio drugi Turnir hrvatskih medija

Foto: Futsal Dinamo

Jučer je na terenima SC Fairplay u Jazbini odigran drugi Turnir hrvatskih medija, a naslov je osvojio HRT koji je u finalu pobijedio prošlosezonskog osvajača RTL. Obje televizije zasluženo su stigle do finala, u skupini su svladale prošlogodišnjeg viceprvaka Večernji list, a međusobno su odigrale neriješeno, no HRT je boljim raspucavanjem penala stigao do prvog mjesta u skupini.

HRT je u polufinalu bio bolji od 24 sata, a RTL je nadigrao ekipu iz Germanijaka i slavio s minimalnih 1:0. U finalu smo gledali zanimljivu utakmicu u kojoj je HRT na kraju bio bolji i s 3:0 zaslužio pehar koji će najmanje godinu dana ponosno isticati na ulazu u svoje prostorije, ali i na brojnim novinarskim okupljanjima.

U grupnoj fazi natjecanja ispali su Večernji list i Index.hr.

„Zahvaljujem se svim ekipama na dolasku, ove godine turnir je organiziran na višoj razini nego prošle, a trudit ćemo se svake godine dodatno ga organizacijski dizati te se nadamo da će postati tradicija. Moram priznati da sam iznenađen kvalitetom nogometa kojeg su novinari pokazali, a ovim putem još jednom čestitam pobjednicima i svim osvajačima trofeja“, rekao je predsjednik Futsal Dinama Matija Đulvat.

Turnir hrvatskih medija odigrao se kao uvertira u Dinamov članski tjedan koji počinje danas učlanjenjem u CB Camelia u kojem će se moći učlaniti u Futsal Dinamo i pogledati utakmicu Manchester City – Dinamo uz promotivne cijene pića. U srijedu je svim članovima Futsal Dinama omogućen besplatni ulaz u Muzej Grada Zagreba, a u četvrtak će se u SC Fairplayu održati Futsal Dinamo pub kviz, koji se odnosi na povijest Futsal Dinama. U petak je središnji događaj Članskog tjedna, prva domaća utakmica sezone u kojoj Futsal Dinamo u Dvojci Doma sportova dočekuje jaki Square (20 sati). U subotu s početkom u 10 sati u SD Megaton održavaju se Dani otvorenih vrata Dinamove škole futsala, a Članski tjedan završava u nedjelju, dvostrukim članskim turnirom koji će se održati u SC Fairplayu. Na futsal turniru ekipe će moći „draftati“ po jednog igrača seniorske momčadi, a istovremeno će se odigrati turnir u FIFA 20, koji će razveseliti najmlađe članove našeg kluba. Detaljnije informacije o Dinamovom članskom tjednu možete pronaći na www.futsal-dinamo.hr.


Novinarski turni – ekipe:
  1. HRT – Hrvoje Sopina, Marko Ačkar, Luka Petrinec, Miroslav Gašpert, Ivan Fedor, Danijel Jakovljević, Silvio Horvat
  2. RTL – Marko Vargek, Mario Vučemilović, Denis Pšenica, Andrija Tomičić, Ilija Radić, Danijel Matkov, Josip Antolić, Nikola Vikić-Topić
  3. 24 sata – Fabijan Hrnčić, Hrvoje Tironi, Mato Galić, Ante Buškulić, Alen Gvozdanović, Vanja Prahić, Dubravko Miličić
  4. Germanijak.hr – Hrvoje Medved, Ivan Grubišić, Andrija Vuković, Mario Nikolić, Vedran Redžepović, Vedran Škorić, Vanja Hršak, Mirza Mesić, Ivan Kenfelj
  5. Index.hr – Dejan Lovrić, Stjepan Vudrag, Saša Čobanov, Armin Hasanbegović, Marko Presečki, Dario Dalmacija, Ilko Ćimić, Stjepan Mati
  6. Večernji list – Ivan Pavić, Marko Pavić, Željko Janković, Edi Džindo, Hrvoje Delač, Ivan Halar, Goran Stanzl


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter