Hrvatske navijačke grupe pokrenule humanitarnu akciju za potresom pogođeno područje

Hrvatske navijačke skupine zajednički su pokrenuli humanitarnu akciju kako bi pomogli stanovništvo potresom pogođenog područja. Cilj im je prikupiti materijal i izgraditi montažne kućice za najugroženije obitelji.

U proglasu koji su objavile na svojim društvenim mrežama stoji:

“Hrvatske navijačke grupe od danas započinju akciju prikupljanja materijala i izgradnju montažnih kućica za najugroženije obitelji na području koje je pogođeno potresima.

Želimo na ovaj način što konkretnije i efikasnije pomoći onima kojima pomoć najviše i najhitnije treba jer je situacija izuzetno teška za veliki broj ljudi, pogotovo ako uzmemo u obzir hladno vrijeme i činjenicu da se radi već o ionako zapostavljenom kraju Domovine.

Vrijeme nije saveznik ovom kraju i ljudima u nevolji, njima pomoć i krov nad glavom trebaju odmah jer mnogi i danas, gotovo 2 tjedna nakon potresa, spavaju i preživljavaju u automobilima i potpuno neadekvatnim objektima.

S obzirom da veliki broj ljudi želi i novčanim donacijama sudjelovati u ovoj zajedničkoj akciji hrvatskih navijača, zamolili smo našeg prijatelja i čovjeka od našeg najvećeg povjerenja, Damira Markuša – Kutinu, da nam ustupi svoj bankovni račun preko kojega će se skupljati donacije specifično za ovu svrhu.

Sve one koji svojim novčanim donacijama žele sudjelovati u ovoj akciji, pozivamo da to učine na broj računa ispod ovog teksta:

Žiro račun (kunski i devizni):

IBAN: HR46 2407 0003 1058 39121

Vlasnik računa: Damir Markuš

Adresa: Radnička ulica 15, 44320 Kutina

SWIFT/BIC: OTPVHR2X”