Search
Close this search box.

Hrvoje Puhalo novi član Uprave Dinama

Grafika: GNK Dinamo

Zvonimir Manenica je novi predsjednik, a Hrvoje Puhalo član Uprave Dinama, odlučio je Izvršni odbor kluba iz Maksimira.

U njihovom priopćenju se navodi:

Na redovnoj 8. sjednici Izvršnog odbora GNK Dinamo Zvonimir Manenica imenovan je predsjednikom Uprave Dinama, a Hrvoje Puhalo novim članom Uprave Dinama za prodaju i marketing.

Sukladno tim odlukama članovima Uprave Dinama dan je nalog da promijene sistematizaciju radnih mjesta i u najkraćem mogućem roku je pošalju na izglasavanje.

 “Zvonimir Manenica je u ovih par mjeseci kao član Uprave dokazao kako je jedan od vodećih eksperta za pitanje financijska i općih poslova, te mu je povjerena odgovornost pozicije predsjednika Uprave. Njegove domene financija i općih poslova i dalje ostaju prioritet u poslovanju i vjerujem da će nastaviti u kvalitetno i odgovorno voditi klub prema potpunoj stabilizaciji poslovanja. Financijska slika kluba je pod kontrolom, ali jasno je da dugoročno želimo još veću stabilnost. Sa Zvonimirom na toj poziciji, te Markom Marićem kao sportskim direktorom kluba stvorili smo jaku sinergiju između financijskog i sportskog sektora u stvaranju dugoročne financijske stabilnosti usko povezanoj s rezultatskom izvrsnosti“ – kazao je dr. sc. Dubravko Skender, dopredsjednik kluba.

Hrvoje Puhalo u Dinamo dolazi iz Poljske gdje je više od 10 godina radio na vodećim pozicijama u dvije respektabilne tvrtke i bilježio sjajne rezultate. Manager je više od 20 godina iskustva na vodećim pozicijama u respektabilnim poduzećima, pogotovo u domeni marketinga i prodaje.

Zadnje dvije pozicije su mu bile predsjednik Uprave Podravka Poljska gdje je odgovarao za ukupno poslovanje kompanije, a nakon toga je postao član Uprave Mokate d.d. i Direktor marketinga i razvoja, članice iste grupacije.

Mokate Grupa je u privatnom obiteljskom vlasništvu i jedan je od najvećih proizvođača kave i čajeva u Centralnoj Europi. Prihod Mokate Grupe je blizu 350 milijuna eura, a broji 1500 ljudi.

Puhalo je inače u 2022. godini bio Laureat Forbes Poljska BrandMe CEO natječaja kao jedan od deset lidera organizacija koji se ističu autentičnosti, inspirativnim vođenjem svojih zaposlenika, transparentnošću i rezultatom.

“Veliko mi je zadovoljstvo predstaviti Hrvoja Puhala kao novog člana Uprave Dinama. Drago mi je da je prihvatio poziv Dinama da se vrati u domovinu i da bogato iskustvo prenese na sektore za koje će biti zadužen. Njegovi rezultati pokazuju da zna stvarati dodatni kapital i razvijati marketing i prodaju, dva važna segmenta kluba za koja od prvog dana komuniciramo kao veliki potencijal rasta prihoda kluba i pozicioniranja kao globalnog brenda. Vjerujem da to s Hrvojem možemo ostvariti u ovom mandatu i dodatno ojačati neosvojivu plavu tvrđavu koju gradimo. Ono što mi se osobno svidjelo kod njega je što u svrhu ostvarenja ciljeva konstantno potiče suradnike na razmišljanje izvan okvira i davanje slobode u izražavanju“ – rekao je dr. sc. Dubravko Skender, dopredsjednik kluba.

Hrvoje Puhalo na dužnost stupa 1. kolovoza ove godine.

Na sjednici Izvršnog odbora sportski direktor Dinama Marko Marić predstavio je i strategiju ljetnog prijelaznog roka, kao i okvirni plan priprema.

Izvršni odbor je dao nalog Upravi da otvori razgovore s klubovima Futsal Dinamo, KK Dinamo, OK Dinamo i ŽNK Dinamo i eventualno drugim klubovima istog imena o postizanju dogovora o suradnji na bazi marketinške, edukativne suradnje, te da do iduće sjednice Izvršnog odbora predstavi prijedlog ugovora o suradnji.

Također, Uprava Dinama dala je članovima Izvršnog odbora na znanje kako je Dražen Milićević razriješen s pozicije direktora tvrtke Dinamo trade d.o.o. u vlasništvu kluba.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter