HUNS: Kažnjavanje igrača Osijeka zbog loše izvedbe bio bi korak unatrag u vođenju kluba

Foto: HUNS
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Na najavu predsjednika Osijeka Ivana Meštrovića da će nakon neriješenog ishoda s Varaždinom u sklopu 8. kola HT Prve lige kazniti aktere ogleda, a da će prikupljeni novac utrošiti na neku od potreba lokalne zajednice reagirali su iz Hrvatske udruge “Nogometni sindikat”.

>> Nakon remija s Varaždinom Meštrović financijski kaznio igrače i stručni stožer

Glavni tajnik Mario Jurić je tom prilikom poručio:

Stav Nogometnog sindikata po pitanju kažnjavanja igrača zbog loše izvedbe je jasan. Ustaljena praksa FIFA-ine komore za rješavanje sporova DRC-a i CAS-a je takva da nema kažnjavanja igrača zbog tzv. subjektivnog kriterija, a to je loša izvedba. Nogometni klub Osijek jedan je od najvećih hrvatskih klubova, a pravna služba NK Osijeka je upoznata s odlukama (praksom) CAS-a i DRC-a, stoga vjerujemo da se radi o izjavi koja je izrečena u afektu. U suprotnom to bi bio korak unatrag u vođenju kluba. NK Osijek i HUNS imaju odličan odnos dugi niz godina, stoga ćemo o ovoj temi razgovarati s klubom.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email