HUNS organizira kamp za profesionalne igrače bez ugovora

Foto: Pixabay

Nakon prošlogodišnje stanke uzrokovane pandemijom koronavirusa Hrvatska udruga “Nogometni sindikat” od 20. lipnja do 3. srpnja organizira osmi po redi kamp za profesionalne igrače bez ugovora.

Treninge će voditi trener s UEFA licencom koji će u svom stožeru imati pomoćnog trenera, kondicijskog trenera, fizioterapeuta i trenera vratara. Tijekom priprema predviđene su i dvije prijateljske utakmice u kojima će suparnici biti prvoligaški klubovi Slaven Belupo i Gorica.

Svim prijavljenim igračima iz udaljenih mjesta osiguran je smještaj u hotelu, sportska prehrana, sportska oprema te medijska promocija na Facebooku, Instagramu, webu HUNS-a.

Iz udruge pozivaju igrače da požure s prijavama obzirom da je broj sudionika ograničen. Igrači prijave mogu poslati na broj mobitela: 091 22222 32 ili na e-mail adresu: administrator@huns.hr.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter