Idealni spoj druženja i višeg cilja za ime Torcide Blatine u Parku

Foto: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Za svaki kvart u Splitu stvar privrženosti Hajduku i iskaz ljubavi postalo je i ime u parku Za sva vrimena. Od danas je tu i Torcida Blatine. Imenom u parku, među tisućama navijača, zauvijek “guraju” svoj kvart pred sama vrata Hajduka.

“Kada je Hajduk u pitanju nikoga nije trebalo puno nagovarati. Odmah smo se skupili svi iz kvarta zajedničkim druženjem na utakmici Hajduk – Lokomotiva uz pobjedu i gradele prikupili cjelokupan iznos potreban za naše ime u povijesti Hajduka”, ispričali su navijači s Blatina.

U današnje vrijeme interneta i pandemije sve je teže okupiti puno ljudi na jednom mjestu, a ime u parku Za sva vrimena okupilo je gotovo cijelu istu postavu kao iz naslovne slike i utakmice s Dinamom prije 20 godina.

“Ovo je za nas bio idealan spoj druženja i višeg cilja koji je uvijek Hajduk. Također, bila je i dobra  prilika za vidjeti neke koje dugo vremena nismo te da se generacije navijača zajednički druže”, opisali su kako je teklo samo prikupljanje donacija.

Snaga Hajduka je uvijek u tome što svaka generacija prenosi i dalje jednakim žarom tradiciju navijanja za klub i u 110 godina od osnivanja Hajduka nije niti malo oslabila.

“Mladi u našem kvartu preuzimaju sve više toga, uskoro će se krenuti i s obnovom igrališta koji je uvijek središte svih događanja te organizacija nogometnih turnira i jako puno drugih stvari”, zaključila je ekipa s Blatina s pogledom u budućnost.

Blatine su zauzele jedno od 744 preostala mjesta. Ako želiš što prije doći do svoje pozicije za vječnost uz Hajduk to možeš učiniti već s mjesečnom donacijom od 150 kuna mjesečno na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/, poručuju iz udruge Naš Hajduk.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email