Igor Tudor dobio otkaz u Udineseu

Facebook / Udinese
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Hrvatski stručnjak Igor Tudor više nije trener talijanskog prvoligaša Udinesea, objavio je klub iz Udina. Trenutno četrnaestoplasirani klub Serie A ujedno se rastaje i s Tudorovim suradnikom Juricom Vučkom, a klupu će od danas privremeno preuzeti dosadašnji pomoćnik Luca Gotti.

Tudor je klupu preuzeo u ožujku ove godine i sezonu otvorio 1-0 slavljem protiv Milana, no uslijedili su porazi od Parme, Intera i Brescie, te remi s Veronom, nakon čega se već pričalo o mogućnosti rastanka s 41-godišnjim Hrvatom. Nakon nešto boljih izdanja u sljedećim kolima u posljednja dva Udinese je doživio teške poraze od Atalante (7-1) i Rome (0-4), što je u konačnici i kulminiralo otkazom splitskom treneru.

Tudoru je ovo bio drugi mandat na klupi ‘Zebretta’, koje je u završnici sezone 2017/2018 spasio od ispadanja, no u konačnici se ipak rastao s klubom zbog neslaganja s klupskim vodstvom. U karijeri je trenirao još Hajduk, PAOK, Karabukspor i Galatasaray.

Rezultati by SofaScore


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email