Igor Tudor glavni favorit za novog trenera talijanskog prvoligaša

Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Hellas Verona je prvi član Serie A koji se odlučio na promjenu trenera u novoj sezoni. Nakon tri poraza u uvodna tri kola došlo je do raskida suradnje s Eusebiom Di Francescom, a glavni favorit za njegova nasljednika je prema pisanju Gianluce Di Marzija Igor Tudor.

43-godišnji hrvatski stručnjak je i ovog ljeta bio jedan od kandidata za trenera Hellas Verone nakon što je Ivan Jurić odlučio otići u Torino, no tada je izbor pao na Di Francesca koji se nije dugo zadržao na klupi obzirom da je upisao poraze od Sassuola, Intera i Bologne.

Tudor je još uvijek pod ugovorom s Juventusom gdje je do konca svibnja ove godine bio pomoćnik Andree Pirla te je trenutno u razgovorima sa Starom damom kako bi došlo do formalnog razlaza čime bi si otvorio vrata dolaska u Hellas Veronu.

Trenersku karijeru počeo je u Hajduku kojeg je vodio u dva navrata, a još je vodio i grčki PAOK te turski Karabukspor i Galatasaray. U Serie A je u dva navrata vodio Udinese kojeg je uspio spasiti od ispadanja u niži rang natjecanja.

Članovi Hellas Verone su hrvatski nogometaši Ivor Pandur i Nikola Kalinić, a u klub je ovog ljeta na posudbi iz Atalante stigao i Boško Šutalo.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email