Igoru Pajaču pripao derbi Hajduka i Osijeka

Foto: Luka Mladinić
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Određene su službene osobe za 2. kolo HT Prve lige. Derbi kola na rasporedu je u nedjelju od 21 sat na Poljudu kada Hajduk dočekuje Osijek, a utakmicu će suditi Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline. Bit će to peti put da 36-godišnji sudac dijeli pravdu na međuaobnim dvobojima ova dva kluba, a u dosadašnjim susretima svatko je upisao po pobjedu dok su dva sraza završila neriješenim ishodom.

Pajaču će u Splitu asistirati Vedran Đurak (Stupno), Luka Pušić (Zagreb) i Dario Kulušić (Šibenik), a za VAR su zaduženi Ivan Bebek i Robi Kezele iz Rijeke. Delegat susreta je Ivan Vukojević (Zagreb), suce će kontrolirati Bruno Marić (Daruvar), a za sigurnost će ispred HNS-a brinuti Marko Svilić.

Kolo u petak od 20 sati u Kranjčevićevoj otvaraju Hrvatski dragovoljac i Dinamo te Ante Čuljak iz Zagreba. Subota od 18:55 je rezervirana za dvoboj Slaven Belupa i Lokomotive u Koprivnici koji je pripao Dariju Belu iz Osijeka.

Istog dana od 21 sat Duje Strukan iz Splita će označiti početak utakmice Gorice i Šibenika dok je regionalni sraz Rijeke i Istre 1961 koji se igra u nedjelju od 18:55 na Rujevici dodijeljen Franu Joviću iz Zagreba.

Službene osobe za 2. kolo HT Prve lige:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email