Iskusni slovenski napadač pojačao Goricu

Dva dana prije prve utakmice u novoj polusezoni, one protiv Varaždina, potpis na ugovor s Goricom do 2024. godine stavio je 34-godišnji bivši slovenski reprezentativac i napadač Tim Matavž. Na dresu će nositi broj 89, objavio je klub iz Velike Gorice.

– Zadnji dani su bili naporni, događalo se puno stvari, ali na kraju je sve ispalo kako treba i nadam se da će tako biti i u budućnosti – rekao je Tim, koji je u Goricu stigao kao slobodan igrač, a posljednji klub bila mu je ciparska Omonija.

Nogomet je počeo igrati u slovenskoj Gorici, a inozemnu karijeru nastavio je u Nizozemskoj, zatim u Njemačkoj, Italiji, UAE, Turskoj, Cipru, a hrvatska Gorica će mu biti 12 klub u karijeri.

– Želim pomoći mladim igračima s iskustvom koje imam. Raspitao sam se o klubu prije dolaska, čuo sam pozitivne stvari, a i kuća mi je blizu tako da mi je bilo još lakše odlučiti se.

Iako protiv Varaždina još neće imati pravo nastupa, priliku za debi imat će protiv Dinama na Maksimiru.

– Da, neću moći igrati u srijedu, ali uzbuđen sam i jedva čekam iduću utakmicu – istaknuo je za službene stranice novog kluba.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter