Istra 1961 zbog koronavirusa zatvorila stadion za utakmice protiv Rijeke i Hajduka, Rijeka obustavila prodaju karata za polufinale kupa

Foto: NK Istra 1961 Pula
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon današnje odluke nadležnih tijela Hrvatskog nogometnog saveza o daljnjim potezima nogometne zajednice po pitanju natjecanja, a sve u svrhu kontrole širenja koronavirusa, prvi su se na drastičnu mjeru zatvaranja stadiona odlučili u pulskom prvoligašu.

Sukladno preporuci Stožera civilne zaštite i mišljenju Županijskog zavoda za javno zdravstvo Istarske županije te odluke Hrvatskog nogometnog saveza o nastavku natjecanja pod ingerencijom Hrvatskog nogometnog saveza, iz Istre 1961 su obavijestili javnost da će se utakmice 14.03.2020. u 17.30 sati (NK Istra – HNK Rijeka) i 21.03.2020. u 15.00 sati (NK Istra – HNK Hajduk) održati bez prisustva gledatelja te neće biti prodaje ulaznica za navedene utakmice.

Osim pulskog prvoligaša i Rijeka se odlučila na preventivni potez sukladno preporuci Nacionalnog stožera civilne zaštite.

HNK Rijeka je tako obavijestila sve navijače da se privremeno obustavlja prodaja ulaznica za utakmicu polufinala nogometnog Kupa Hrvatske između HNK Rijeka i NK Osijek. Sukladno daljnjem razvoju situacije, odluka o odigravanju sa ili bez gledatelja ili odgodi navedene utakmice, bit će donijeta do kraja tjedna uz suglasnost Stožera civilne zaštite PGŽ-a odnosno Hrvatskog nogometnog saveza.

O svim detaljima vezano uz nastavak prodaje ili povrat novca za već kupljene ulaznice, navijači će biti pravovremeno obavješteni.

https://nogometplus.net/index.php/domaci_nogomet/ht-prva-liga/savez-donio-odluku-da-se-natjecanja-nastavljaju-uz-prethodnu-suglasnost-zupanijskog-stozera-civilne-zastite/


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email