Ivan Bulat više nije sportski direktor Šibenika

Foto: HNK Šibenik
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ivan Bulat napušta Šibenik nakon što je četiri godine obavljao ulogu sportskog direktora Narančastih. Nastavak je to promjena na Šubićevcu nakon što su većinski vlasnici kluba u studenom prošle godine putem tvrtke Football Smart International postali kolumbijski investitori predvođeni direktorom Eduardom Zapatom.

– “Ovim putem vas obavještavam da prestajem obnašati funkciju u članstvu nadzornog odbora te koordinatora za sportska pitanja, kao i funkciju sportskog direktora kluba. Bila mi je čast, privilegija i zadovoljstvo obnašati tu vrlo važnu funkciju u najdražem klubu. Nadam se da sam opravdao očekivanja te se ovim putem zahvaljujem svima koji su bili uz mene u prethodne 4 godine, od kolega u upravi, svih trenera, igrača, trenera u omladinskoj školi i svih članova omladinske škole te ljudi koji su pomagali u radu kluba i na kraju svojoj obitelji koja mi je bila podrška cijelo ovo vrijeme. Razlog tomu je što smo nakon, po meni pozitivnog ciklusa od 4 godine i puno lijepih rezultata, na kraju dobili novog vlasnika kluba. Ovim postupkom dajem vremena i prostora novim vlasnicima da formiraju nove ljude u nadzornom odboru i u upravi kluba kako bi klub što prije mogao funkcionirati na najbolji mogući način. Ovim putem također želim reći da ću svom klubu uvijek biti na raspolaganju te novim vlasnicima ostavljam otvoreno pitanje o mom daljnjem sudjelovanju u radu kluba.”, izjavio je Bulat u oproštajnoj poruci.

Pod njegovim vodstvom Šibenik se nakon osam godina ponovno vratio u prvoligaško društvo te je zauzeo šesto mjesto na ljestvici HT Prve lige što je bilo iznad očekivanja koja su vladala uoči početka sezone. Klub je također ove zime ostvario unosni izlazni transfer kada je za 2,5 milijuna eura dogovoren prelazak Marka Bulata u Dinamo.

Narančasti će tako osim pozicije trenera u idućim danima morati popuniti i poziciju prvog čovjeka sportskog segmenta kluba. Podsjetimo je trener Sergi Escobar nakon završetka sezone otišao u Castellon, a kao glavni favorit za njegovog nasljednika spominje se također Španjolac Mario Rosas.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email