Ivan Leko više nije trener Al-Aina

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ivan Leko je sporazumno raskinuo suradnju s Al Ainom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata u kojem je bio trener od lipnja ove godine potpisavši suradnju na dvije sezone.

Leko klub napušta nakon samo deset utakmica u kojima je upisao pet pobjeda, tri neriješena ishoda i dva poraz te se trenutno nalazi na četvrtom mjestu ljestvice sa šest bodova zaostatka za vodećim Al-Sharjahom.

Hrvatski trener je prethodno dvije sezone vodio Club Brugge s kojim je bio prvak Belgije, a potom je osvojio drugo mjesto. Kao trener je radio i u Sint-Truidenu te OH Leuvenu, a bio je i pomoćnik Igora Tudora u PAOK-u.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email