Ivan Prelec zamijenio Gocu Sedloskog na mjestu trenera Dinama II

Foto: Legia
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ivan Prelec je novi trener druge momčadi Dinama. Na toj poziciji naslijedio je Gocu Sedloskog koji se prema službenom priopćenju sporazumno razišao s klubom nakon što je prije dva dana dobio pozitivan nalaz testa na COVID 19 što ga je spriječilo da svoje trenersko znanje prezentira mladim igračima Dinama.

Kako je Sedloski prethodno već četiri puta bio u samoizolaciji, otkad je u svibnju ove godine došao u Maksimir, obje strane su zaključile da je razlaz najbolji rješenje.

46-godišnji trener Dinamo II ostavlja na 12. mjestu ljestvice Druge HNL sa skorom od tri pobjede, jednog neriješenog ishoda i pet poraza, a pod njegovim vodstvom su plave nade u četvrtfinalu UEFA Lige mladih poražene od Benfice. 

Ivan Prelec se pak u Dinamo vraća nakon tri godine. Do rujna 2017. godine radio je u omladinskoj školi mladih da bi potom bio pomoćni i glavni trener Gorice, pomoćni trener Legije te trener Istre 1961 s kojom se razišao nakon završetka prošle sezone u kojoj je nakon doigravanja osigurao ostanak u najvišem rangu natjecanja. 


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email