Ivici Oliću će u CSKA Moskvi asistirati dva hrvatska trenera

Foto: CSKA Moskva
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ivica Olić je odabrao dva hrvatska trenera s kojima će surađivati u moskovskom CSKA čiju je klupu preuzeo koncem prošlog mjeseca. U njegovom prvom samostalnom trenerskom poslu pomagat će mu Ilija Aračić i Igor Jukić.

>> Ivica Olić preuzeo mjesto trenera CSKA iz Moskve

Aračić dolazi iz Slavonskog Broda gdje je rođen u studenom 1970. godine. Kao igrač bio je član Marsonije, Željezničara i Rijeke, a potom je karijeru gradio u Njemačkoj gdje je nosio dres Chemnitzera, TeBe Berlina, Herthe i Arminije Bielefeld. Nakon završetka aktivne nogometne karijere odlučio se za trenerski posao te je prvotno radio u omladinskim školama Augsburga i Stuttgarta, a samostalno je vodio niželigaša FV Illeritssen. Posljednji angažman imao je u Stuttgartu gdje je do listopada 2018. godine bio asistent Tayfuna Korkuta.

Igor Jukić je pak profesor na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu koji je zadužen za kondicijsku pripremu. U tom segmentu je radio i u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji za vrijeme izborničkog mandata Nike Kovača. S Olićem ga veže i poslovno odnos obzirom da su u veljači 2018. godine u Zagrebu otvorili Centar zdravlja i tjelesne forme Biotrening.

Olić će debi na klupi moskovskog velikana imati 4. travnja na gostovanju kod Tambova koji je trenutno posljednjeplasirani član ruske Premier lige.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter