Search
Close this search box.

Iza Pjace #17: Da sam ja Niko(la)

Od Gorice do Gorice: posljednji okršaj s Goričanima bio je ujedno i posljednji dašak optimizma ovog proljeća. Kola su nakon tog gostovanja krenula ne samo nizbrdo, već su putem buknula u plamenu i pokupila sve tragove navijačkog strpljenja i živaca. Pobjedom smo se, dakle, oprostili od ovog katastrofalnog proljeća barem što se Poljuda tiče, ali što nas čeka već za mjesec-dva?

Da odgovorimo na to teško pitanje okupili smo pred mikrofonom u (konačno) punom sastavu, te smo preuzeli ulogu sportskog sektora kluba. Koga bi ovdje ostavili, kome pokazali široko polje (a da nije neki od travnjaka u HNL-u) i shodno tome, kakvog trenera tražimo? Maratonska epizoda, ali čisto da Niko(li) olakšamo posao koliko se to može…Ne bilo vam teško, pretplatite se na naš kanal i zapratite nas na društvenim mrežama:

IG: https://bit.ly/IzaPjaceIG

Tik Tok: https://bit.ly/IzaPjaceTikTok

Uvodna špica: Justin’s Johnson – Srce sjevera

Prostor: Cafe bar Chiba


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter