Izbornik Dalić nakon Ćalete-Cara naknadno pozvao i Marina Pongračića

Foto: Borussia Dortmund

Branič dortmundske Borussije Marin Pongračić naći će se među hrvatskim reprezentativcima koji konkuriraju za predstojeće utakmice protiv Cipra i Slovačke u okviru kvalifikacijskog ciklusa za SP 2022. godine u Kataru, priopćio je HNS.

Izborni Vatrenih Zlatko Dalić aktivirao je pretpoziv Pongračiću, koji će se priključiti momčadi uoči listopadskih akcija. Hrvatska reprezentacija okuplja se u ponedjeljak u Zagrebu pred važne kvalifikacijske ispite protiv Cipra (Larnaca, 8. listopada) i Slovačke (Osijek, 11. listopada).

24-godišnji stoper je ovog ljeta prešao iz Wolfsburga na posudbu u Borussiju Dortmund te je u dosadašnjem tijeku sezone zabilježio pet nastupa. Za Vatrene je pak dosad upisao dva nastupa, a debitirao je u studenom prošle godine.

Prethodno je pretpoziv aktiviran i Duji Ćaleti-Caru obzirom da problema s ozljedama imaju Domagoj Vida i Josip Juranović.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter