Izbornik Dalić nakon Ćalete-Cara naknadno pozvao i Marina Pongračića

Foto: Borussia Dortmund
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Branič dortmundske Borussije Marin Pongračić naći će se među hrvatskim reprezentativcima koji konkuriraju za predstojeće utakmice protiv Cipra i Slovačke u okviru kvalifikacijskog ciklusa za SP 2022. godine u Kataru, priopćio je HNS.

Izborni Vatrenih Zlatko Dalić aktivirao je pretpoziv Pongračiću, koji će se priključiti momčadi uoči listopadskih akcija. Hrvatska reprezentacija okuplja se u ponedjeljak u Zagrebu pred važne kvalifikacijske ispite protiv Cipra (Larnaca, 8. listopada) i Slovačke (Osijek, 11. listopada).

24-godišnji stoper je ovog ljeta prešao iz Wolfsburga na posudbu u Borussiju Dortmund te je u dosadašnjem tijeku sezone zabilježio pet nastupa. Za Vatrene je pak dosad upisao dva nastupa, a debitirao je u studenom prošle godine.

Prethodno je pretpoziv aktiviran i Duji Ćaleti-Caru obzirom da problema s ozljedama imaju Domagoj Vida i Josip Juranović.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter