Jadranski derbi pripao sucu iz Zaprešića

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Marko Matoc iz Zaprešića određen je za glavnog suca Jadranskog derbija između Hajduka i Rijeke koji se u sklopu 32. kola HT Prve lige igra u subotu s početkom u 20 sati na Poljudu. Njemu će tom prigodom asistirati Vedran Đurak (Stupno), Dejan Vuković (Zagreb) i Tomislav Bionda (Zaprešić) dok će u VAR sobi biti Dario Bel (Osijek) i Kruno Šarić (Županja). Delegat susreta je Darko Kolesarić (Osijek), a suce će kontrolirati Dragutin Vuk (Čakovec). 

Kolo će u petak od 18 sati u Kranjčevićevoj otvoriti Lokomotiva i Šibenik te Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca dok je subota od 17 sati rezervirana za Slaven Belupo i Dinamo te Igora Pajača iz Sv. Ivana Zeline. 

Duje Strukan iz Splita će u nedjelju od 17 sati u Puli označiti početak utakmice Istre 1961 i Gorica dok će istog dana od 19 sati u Gradskom vrtu Dario Kulušić iz Šibenika predvoditi dvoboj Osijeka i Varaždin.

Ovaj tjedan nas u srijedu od 18 sati u Maksimiru očekuje i drugi polufinalni par Hrvatskog nogometnog kupa u kojem će snage odmjeriti Dinamo i Gorica, a za tu utakmicu je delegiran Mario Zebec iz Cestice kojem će pomagati Borut Križarić (Čakovec), Marko Stolnik (Varaždin) i Dario Kulušić (Šibenik) dok su za VAR zaduženi Duje Strukan (Split) i Goran Perica (Šibenik). Delegat susreta je Ante Vučemilović (Osijek), a kontrolor suđenja će biti Vlado Svilokos (Sisak).

Službene osobe za 32. kolo HT Prve lige:

Službene osobe za polufinale kupa Dinamo – Gorica:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter