Janica Kostelić imenovala Radnu skupinu za izradu Nacrta prijedloga Zakona o športu

Foto: MZOS
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Na službenoj web stranici Središnjeg državnog ureda za šport objavljeno je da je Državna tajnica Janica Kostelić imenovala Radnu skupinu za izradu Nacrta prijedloga Zakona o športu.

U suradnji sa Središnjim državnim uredom za šport ova Radna skupina izraditi će Nacrt Zakona o športu.

Voditelj Radne skupine je doc. dr. sc. Vanja Smokvina (Pravni fakultet Sveučilišta u Rijeci), a članovi su Petar Ceronja, dipl. iur. (Odvjetničko društvo Buterin-Posavec), Josipa Klišanin, dipl. iur. (Ministarstvo rada i mirovinskog sustava), Mirela Zagorac, struč. spec. oec. (Ministarstvo financija), Biserka Vrbek, dipl. iur. (Hrvatski olimpijski odbor), Samir Barač, spec. struč. oec. (Riječki sportski savez), Gordan Kožulj, dipl. ing. MBA (Deloitte), Tomislav Kasalo, dipl. iur. (odvjetnik), Klaudia Miloš Lončar, dipl. iur. (Središnji državni ured za šport), Nataša Muždalo, prof. (Središnji državni ured za šport), Ivana Klanac, dipl. iur. (Ministarstvo znanosti i obrazovanja) i dr. sc. Martina Jeričević (Središnji državni ured za šport).

Radna skupina će kroz različite oblike savjetovanja tijekom izrade Nacrta surađivati sa zainteresiranim dionicima sustava športa i razmotriti sve prijedloge, a svi dokumenti koji su već izrađeni bit će analizirani i korišteni sukladno potrebi iznalaženja najboljih rješenja za cjelokupni sustav športa.

Donošenje spomenutog zakona, sukladno Planu normativnih aktivnosti, planirano je do kraja 2017. godine.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter