Jasmin Huljaj odlazi iz Hajduka (VIDEO)

Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Na Poljudu je održana konferencija za medije na kojoj je objavljeno da Jasmin Huljaj odlazi s mjesta predsjednika Uprave HNK Hajduk Split. Na tu poziciju je imenovan u srpnju prošle godine.

Huljaj je Nadzornom odboru odlazak nagovijestio još na prvoj sjednici novog saziva koja je održana 5. siječnja ove godine, a na drugoj sjednici koja je održana 28. siječnja tu oduku je i potvrdio. Natječaj za novog predsjednika bit će objavljen već sutra, a trajat će osam dana.

Huljaj je pojasnio da je odluku o odlasku s čela splitskog kluba donio iz osobnih razloga, da se ne vidi u nogometnom biznisu te da se vraća u faramaceutsku industriju. U Hajduku bi trebao ostati do 1. travnja te će biti na raspolaganju svom nasljedniku u tranzicijskom periodu.

Pogledajte obraćanje predstavnika Hajduka:

Iz udruge Naš Hajduk su nakon objave vijest o Huljajevom odlasku putem službene facebook stranice poručili: “Kao ni ostatak navijačkog puka nismo ranije bili upoznati niti s namjerom predsjednika Uprave o napuštanju pozicije, niti s planovima Nadzornog odbora o natječaju. Oni svoju funkciju obavljaju neovisno i očekujemo da tranziciju provedu brzo, efikasno i kvalitetno, vodeći računa prije svega o interesima Kluba, kao što su i najavili.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter