‘Jednorozi’ lansirali kampanju za povećanje kapaciteta stadiona

info-stades.fr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Sjeverni dio Francuske je u dramatičnoj završnici Ligue 2 dobio novog prvoligaša.

Po prvi put u svojoj povijesti Amiens, grad od stotinjak tisuća stanovnika ugostit će najbolje francuske klubove. Tako je u samo dvije sezone klub koji nosi ime grada dva puta izborio promociju u viši razred, iz društva trećeligaša u društvo najboljih klubova u državi.

Amiens nastupa na Stade de la Licorne, višenamjenskom stadionu kapaciteta 12.097 mjesta. Izgrađen je prije 18 godina, a klub je, da bi što više gledatelja moglo pratiti uživo svoje ljubimce, odlučio lansirati crowdfunding kampanju. Cilj kampanje je prikupiti 100.000 eura čime bi se nadogradila privremena tribina s 1.500 mjesta.

amiensfootball.com

Za taj projekt želja je privući oko 10.000 navijača koji mogu uplatiti donacije od 20 do 1.000 eura. Za 20 eura se dobije ime ugravirano na zidu, za 100 eura ime na zidu, šal, poster potpisan od strane svih igrača i posjet treningu. Na kraju, za najveći iznos je nagrada susret s igračem po želji i potpisani dres istog igrača.

Kampanja sakupljanja potrebnog novca će trajati do početka rujna. Ukoliko se potreban iznos ne sakupi, klub je obećao vratiti novac svim uplatiteljima.

Domagoj Mikulić


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email