Jevhen Čeberko novi igrač Osijeka

Foto: NK Osijek
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Novi nogometaš Osijeka postao je 23-godišnji Jevhen Čeberko koji je u Gradski vrt pristigao iz austrijskog LASK-a na posudbu od 18 mjeseci uz mogućnost otkupa ugovora.

Ukrajinac će zaoštriti konkurenciju na lijevom boku nakon što je zbog nediscipline Nenad Bjelica otpisao Talysa koji je uz Jurčevića konkurirao za tu poziciju, a po potrebi može igrati i kao stoper.

Čeberko je prve profesionalne nogometne korake napravio u Dnipro iz kojeg u ljeto 2017. godine seli u Zorju te je ukupno u prvom razredu ukrajinskog nogometa odigrao 67 utakmica u kojima je zabio dva gola. U ljeto prošle godine u transferu vrijednom 300.000 eura dovodi ga LASK, međutim u Austriji se nije snašao te je upisao samo sedam nastupa.

Mladi nogometaš je bio član svih uzrasnih selekcija nacionalne reprezentacije, a u listopadu prošle godine debitirao je i za seniorsku vrstu u prijateljskom srazu s Francuskom. Zanimljivo da je u U21 reprezentaciji bio i kapetan.

Predstavljanje Jehvena Čeberka (od 25. min):


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email