Josip Posavec potpisao za Hajduk do ljeta 2023.

hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Hrvatski 23-godišnji vratar Josip Posavec potpisao je ugovor s Hajdukom do ljeta 2023. godine. Član hrvatske U21 reprezentacije sezonu za nama proveo je na posudbi na Poljudu, a splitski klub sada je otkupio njegov ugovor.

Posavec je u Hajduk stigao prošlog ljeta na posudbu. U prvom dijelu sezone imao je problema s ozljedama, no na kraju je sakupio 33 nastupa, od čega 29 u HT Prvoj Ligi.

Hajduk je imao opciju otkupa njegova ugovora što je na kraju odlučio i aktivirati. Posavec je član Palerma bio od siječnja 2016. godine kada je stigao iz Inter Zaprešića.

Nakon potpisa, sportski direktor Hajduka Saša Bjelanović izjavio je:

“Osobito mi je zadovoljstvo što smo uspješno završili ovaj veliki transfer otkupivši našeg reprezentativnog vratara koji je već u prošloj sezoni u dresu Hajduka kao posuđeni igrač iskazao svoju vrijednost. Josip je imao veliku želju ostati u Hajduku, a s druge strane znamo da se radi o reprezentativcu koji već ima i golemo iskustvo u hrvatskoj i talijanskoj ligi.”

Posavec je pak rekao:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter