Joško Španjić novi član stručnog stožera Hajduka

Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Na prvom okupljanju hajdukovaca u novoj sezoni prisustvovalo je 25 igrača dok će se momčadi naknadno  priključiti Jairo i Umut Nayir. Novo ime u svlačionici je Joško Španjić koji se priključio stručnom stožeru Bore Primoraca potpisavši ugovor do konca sezone, a hoće li Primorac i povesti momčad u nastavku sezone prema riječima novo sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa znat će se u sljedećih 7 do 10 dana.

Prvom treningu tako su prisustvovali: Lovre Kalinić, Marin Ljubić, Josip Posavec, Marin Jakoliš, Darko Todorović, Vicko Ševelj, Mario Vušković, Stefan Simić, Kristian Dimitrov, Božo Mikulić, Nihad Mujakić, Stipe Radić, David Čolina, Ivan Dolček, Stanko Jurić, Jani Atanasov, Bassel Jradi, Mario Čuić, Darko Nejašmić, Mijo Caktaš, Tonio Teklić, Ivan Brnić, Adam Gyurcso, Leon Kreković i Dimitrios Diamantakos.

Bili će glavni dio pripremam obaviti u Postirama na Braču gdje će boraviti od 7. do 16. siječnja, a tamo će odigrati i dvije prijateljske utakmice u kojima će im suparnici biti drugoligaši Solin (13.1.) i Croatia Zmijavci (16.1.).

Prvu službenu utakmicu u 2021. godini hajdukovci će imati 23. siječnja kada gostuju kod Šibenika, a četiri dana kasnije očekuje ih iz jesenskog dijela sezone zaostali derbi s Dinamom na Maksimiru.

Izjava trenera Bore Primorca:

Kadrovi s početka priprema:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter