Joviću posljednji ovogodišnji derbi

Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Franu Joviću iz Zagreba pripao je posljednji ovogodišnji derbi u HT Prvoj ligi. Riječ je o dvoboju Hajduka i Osijeka koji će se u sklopu 20. kola odigrati u nedjelju s početkom u 17:30 na Poljudu.

Njegovi pomoćnici će tom prigodom biti Bojan Zobenica (Velika Gorica), Luka Pušić (Zagreb) i Mario Zebec (Varaždin) dok su za VAR zaduženi Ante Čuljak (Zagreb) i Igor Krmar (Zagreb). Delegat susreta je Blaž Pezo (Dubrovnik), suce će nadgledati Vlado Svilokos (Sisak) dok će za sigurnost ispred HNS-a brinuti Marko Svilić.

Kolo će u petak od 18 sati u Koprivnici otvoriti Slaven Belupo i Lokomotiva te Dario Bel iz Osijeka dok je subota od 13 sati rezervirana za sraz Gorice i Šibenika na kojem će suditi Duje Strukan iz Splita.

Istog dana od 17:05 sati Jakov Titlić iz Potravlja će na Rujevici označiti početak regionalnog derbija Rijeke i Istre 1961 dok će u nedjelju od 15 sati Dinamo u Kranjčevićevoj gostovati kod Hrvatskog dragovoljca u utakmici na kojoj će pravdu dijeliti Dario Kulušić iz Šibenika.

Dodajmo da nakon Tihomira Pejina, koji je maknut sa zaostalog ovotjednog susreta Istre 1961 i Dinama, angažman u narednom kolu neće imati ni Zdenko Lovrić koji je bio VAR sudac na dvoboju Lokomotive i Hajduka proteklog vikenda, a u kojem su Bili oštećeni za kazneni udarac u sudačkoj nadoknadi.

Službene osobe za 20. kolo:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email