Joviću sraz Osijeka i Gorice

Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Određene su službene osobe za 9. kolo HT Prve lige kojim će se zaključiti prvi krug prvenstva. Centralna utakmica trebao je biti derbi Hajduka i Dinama na Poljudu, no zbog europskih obveza Plavi su iskoristili “joker” te su odgodili dvoboj.

Najzanimljiviji duel nas tako očekuje u nedjelju od 19:05 u Gradskom vrtu kada će Osijek biti domaćin Gorici, a glavni sudac utakmice je Fran Jović iz Zagreba kojem će pomagati sugrađani Luka Pušić, Dejan Vuković i Goran Pečarić dok će za VAR biti zaduženi Ante Čuljak (Zagreb) i Vedran Đurak (Stupno). Delegat utakmice je Krešimir Glavina (Prelog), a kontrolor suđenja Domagoj Vučkov (Rijeka) dok će ispred HNS-a za sigurnost brinuti Miroslav Marković.

Kolo će u petak od 20 sati u Kranjčevićevoj otvoriti Hrvatski dragovoljac i Rijeka te Dario Bel iz Osijeka dok će subotnji program od 17 sati u Koprivnici početi duelom Slaven Belupa i Istre 1961 koji će suditi Zdenko Lovrić iz Đakova. Istog dana od 19:05 Ivan Bebek iz Rijeke će na Šubićevcu označiti početak susreta Šibenika i Lokomotive.

Službene osobe za 9. kolo:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email