Kohorti zabranjen unos transparenta s porukom protiv dodjele dresa Mamiću

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fantastičan ulazak Osijeka u sezonu, još uvijek je obilježen “ispadom” uprave nakon prošlotjedne pobjede usred Maksimira, kada je predsjednik kluba Ivan Meštrović, klupski dres s brojem 10 i imenom “Maminho“, dodijelio “savjetniku” Dinama.Potez je razbjesnio Kohortu, jer je nedopustivo da se klub razbacuje ovakvim poklonima prema osobi koju se sumnjiči za najveći gospodarski kriminal u samostalnoj Hrvatskoj. Osim toga, navijače ljuti činjenica da se dres još uvijek ne može kupiti u slobodnoj prodaji, no unatoč tome, za “Maminha” se bez problema jedan našao.Meštrović je cijeli skandal pokušao relativizirati jeftinom demagogijom i promašenim tezama, što je dodatno “zapalilo” Kohortu. Kao posljedica, na utakmici protiv Splita, Kohorta je u znak protesta odlučila prvih 20 minuta provesti bez ikakvog navijanja, dok je u nastavku susreta nekoliko puta skandirala protiv Zdravka Mamića, što je ostatak tribina popratio s odobravanjem.Podignut je i transparent s dresom u “zatvorskim bojama”, na kojem je bilo otisnuto prezime Mamić, te umjesto broja slovo X, što jasno aludira mišljenje Kohorte o vladaru hrvatskog nogometa.Pripremila je Kohorta još jednu poruku, no njezin unos je zabranjen. Do zaključenja teksta nismo uspjeli saznati tko je i zašto zabranio njezin unos, no prenosimo sadržaj poruke: “NK Osijek svetinja je našadresu nije mjesto u ruci mafijaša!”

Da situacija ne ostane u dosadašnjim okvirima, a koji su davno izmakli kontroli, pobrinuo se Ivan Meštrović najsvježijom izjavom, u kojoj komentira aktivizam i bunt Kohorte: – Navijači se ljute. Ljutim se i ja na njih kad pale stolice i kad bacaju baklje i svaku utakmicu plaćamo 20 do 30 tisuća kuna, šutimo, platimo i idemo dalje, ali i nije normalno da uprava i navijači razmišljaju jednako, to nema nigdje u svijetu, ali mi imamo zajednički cilj, to je jaki NK Osijek, nosi nas pozitivna atmosfera, rezultat i naša prva ljubav NK Osijek, koji sada to mogu reći legitimno pretendira na najviše postolje u HNL-u, već ove sezone.

Svaki komentar je suvišan. Možemo samo zaželjeti sreću Kohorti u nastavku ove sapunice.
]]>

The Ultimate Managed Hosting Platform


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Zadnje objavljeno

Twitter