Kopić i Bjelanović podnijeli mandate na raspolaganje (VIDEO)

Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Nakon poraza od Gorice na Poljudu (0:2) u četvrtom kolu Hrvatski Telekom Prve lige sportski direktor Hajduka Saša Bjelanović koji je nedavno produžio ugovor do kraja sezone i trener prve momčadi Željko Kopić podnijeli su madante na raspolaganje predsjedniku Uprave Jasminu Huljaju.

>> Gorica svladala Hajduk na Poljudu (VIDEO)

Bjelanović je na poziciju sportskog direktora imenovan nakon odlaska Marija Branca koncem prošle sezone dok je Kopić trener Bilih od studenog prošle godine kada je naslijedio Joana Carilla.

Hajduk je u sezonu ušao sa samo dva osvojena boda koja je izborio u remijima s Lokomotivom i Rijekom dok je poražen od Osijeka i Gorica,  u trećem pretkolu Europske lige je nakon prolaska Slavije iz Sofije ispao od rumunjskog FCSB.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter