Koronavirus i u mladoj reprezentaciji – zaraženo sedam reprezentativaca

Foto: HNS
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Koronavirus se probio i u redove mlade reprezentacije Hrvatske. Uoči posljednjeg susreta kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvu u kojem mladi Vatreni sutra na Aldo Drosini u Puli dočekuju Litvu testovi su pokazali da je zaraženo čak sedam izabranika Igora Bišćana te dva člana stručnog stožera.

Izbornik je zbog toga reprezentaciji žurno priključio Marka Điru (Lokomotiva), Diona Belju (Osijek), Josipa Mitrovića (Gorica), Ivana Dolčeka (Hajduk) i Daniela Štefulja (Rijeka).

Uoči posljednjih 90 minuta mladim reprezentativcima su ostali samo teoretski izgledi da dođu do pozicije jedne od pet najboljih drugoplasiranih momčadi te da na taj način osiguraju plasman na kontinentalnu smotru koja se iduće godine održava u Sloveniji i Mađarskoj.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter