Koronavirus i u redovima Wolfsbergera

Foto: Pixabay
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Austrijski Wolfsberger je objavio da je osam njegovih članova pozitivno na koronavirus uoči puta u Zagreb gdje će sutra u sklopu 3. kola Europske lige odmjeriti snage s Dinamom.

Svi zaraženi su smješteni u kućnu karantenu te neće biti na raspolaganju za susret s Plavima. O kojim se točno igračima i članovima stožera radi Wolfsberger nije objavio poštujući njihovu privatnost.

Ranije danas je Dinamo objavio da zbog zaraze koronavirusom čak devet igrača neće biti na raspolaganju za utakmicu s Wolfsbergerom, a pozitivan je i trener Zoran Mamić pa će dvoboj s klupe voditi njegov pomoćnih Alen Peternac.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email