Krilni napadač Hajduka prešao u Osijek

Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Adam Gyurcso je novi nogometaš Osijeka s kojim je dogovorio suradnju do ljeta ove godine uz mogućnost produženja ugovora. Mađarski krilni napadač je u Gradski vrt pristigao iz Hajduka.

30-godišnjak je u splitskom klubu boravio od ljeta 2018. godine pri tome ukupno upisavši 74 nastupa u kojima je postigao 15 golova i 16 asistencija. Ugovor s Bilima istjecao mu je na koncu aktualne sezone.

U svojoj karijeri nosio je i dres Videotona, Pogon Szczecina i Puskas Akademije, a za reprezentaciju Mađarske je upisao 20 nastupa i tri pogotka. Prošlu sezonu je proveo na posudbi u Puskasu te je bio najbolji strijelac mađarskog kupa, a svojevremeno je s Videotonom dva puta bio prvak susjedne države.

U aktualnom prijelaznom roku Nenad Bjelica je kadar Bijelo-plavih ojačao i s Ivanom Santinijem, Petrom Brlekom, Mihretom Topčagićem, Jevhenom Čeberkom i Matom Milošom dok su klub napustili Marko Malenica, Karlo Kamenar, Ante Majstorović i Alen Grgić.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter