Kristijan Kahlina otišao u Ludogorec

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Gorica je potvrdila da će njihov dosadašnji kapetan i prvi vratar Kristijan Kahlina karijeru nastaviti u Ludogorecu. Prethodno je ove zime trener aktualnog bugarskog prvaka postao Valdas Dambrauskas koji je prije toga vodio velikogoričkog prvoligaša.

28-godišnjak će u Ludogorecu boraviti na posudbi do konca svibnja uz mogućnost otkupa ugovora koja bi uz bonuse iznosila oko milijun eura. Vodeća momčad bugarskog prvenstva je za ovo ljeto dogovorila i dolazak 30-godišnjeg nizozemskog golmana Sergia Padta kojem istječe ugovor s Groningenom.

Kahlina Goricu napušta nakon 1.637 dana odnosno skoro četiri i pol godine u kojima je zabilježio 151 uzastopni prvenstveni nastup. Ove godine nije branio obzirom da se oporavljao od loma prsta kojeg je zadobio protiv Hajduka u posljednjem nastupu u 2020. godini.

Njegovo mjesto među vratnicima zauzeo je Ivan Banić koji je odlično iskoristio pruženu priliku te je u posljednjim utakmicama bio jedan od najboljih pojedinaca momčadi koju vodi Siniša Oreščanin. 

Oproštajni intervju Kristijana Kahline:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email