Krunoslav Jurčić više nije trener Al-Nasra

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nakon 16 mjeseci suradnje Al-Nasr je raskinuo ugovor s hrvatskim trenerom Krunoslavom Jurčićem kojeg je na klupi zamijenio argentinski stručnjak Ramon Diaz.

51-godišnjak je klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata vodio u 26 navrata te je tom prigodom upisao skor od 12 pobjeda, šest remija i osam poraza.

Iako je prošlu sezonu osvojio tamošnji Liga kup presudili su mu nedovoljno dobri rezultati u aktualnom prvenstvu gdje Al-Nasr trenutno zauzima četvrto mjesto na ljestvici sa devet bodova zaostatka za vodećim Al-Sharjahom.

Jurčić je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima prethodno vodio i Baniyas, a u karijeri je još bio trener Slaven Belupa, Lokomotive, Dinama, Maribora, saudijskog Al-Nassra te turskog Adanaspora.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter