Kulušić sudi derbi vodećih momčadi prvenstva

Foto: Pixabay

Određene su službene osobe za zaostali susret 14. kola HT Prve lige u kojem će se u srijedu od 17 sati na Rujevici sučeliti trenutno vodeće momčadi HT Prve lige, Rijeka i Osijek. Dvoboj je pripao Šibenčaninu Dariju Kulušiću kojem će asistirati Goran Perica (Šibenik), Alen Jakšić (Solin) i Jakov Titlić (Potravlje) dok će u VAR sobi biti Ante Čuljak i Igor Krmar iz Zagreba. Delegat susreta je Ivan Jurina (Zabok), a suce će kontrolirati Bruno Marić (Daruvar) dok će za sigurnost ispred HNS-a brinuti Vlado Dominić.

Istodobno su objavljene i službene osobe za 19. dionica prvenstva koju će u petak od 18 sati u Puli otvoriti Istra 1961 i Hrvatski dragovoljac te Jakov Titlić iz Potravlja. Subotnji termin od 15 sati rezerviran je za utakmicu Lokomotive i Hajduka u Kranjčevićevoj koju će suditi Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca. Istog dana od 17:05 Dario Bel iz Osijeka će na Rujevici označiti početak dvoboja Rijeke i Gorice.

Priliku da ponovno sudi prvoligašku utakmicu dobila je i Ivana Martinčić iz Koprivnice koja će dijeliti pravdu Osijeku i Šibeniku čiji susret počinje u nedjelju od 13 sati u Gradskom vrtu. Kolo će pak istog dana od 17:05 na Maksimiru zaključiti Dinamo i Slaven Belupo te Marijo Zebec iz Cestice.

Službene osobe za odgođeni susret 14. kola:

Službene osobe za 19. kolo: