Kulušić sudi derbi vodećih momčadi prvenstva

Foto: Pixabay
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Određene su službene osobe za zaostali susret 14. kola HT Prve lige u kojem će se u srijedu od 17 sati na Rujevici sučeliti trenutno vodeće momčadi HT Prve lige, Rijeka i Osijek. Dvoboj je pripao Šibenčaninu Dariju Kulušiću kojem će asistirati Goran Perica (Šibenik), Alen Jakšić (Solin) i Jakov Titlić (Potravlje) dok će u VAR sobi biti Ante Čuljak i Igor Krmar iz Zagreba. Delegat susreta je Ivan Jurina (Zabok), a suce će kontrolirati Bruno Marić (Daruvar) dok će za sigurnost ispred HNS-a brinuti Vlado Dominić.

Istodobno su objavljene i službene osobe za 19. dionica prvenstva koju će u petak od 18 sati u Puli otvoriti Istra 1961 i Hrvatski dragovoljac te Jakov Titlić iz Potravlja. Subotnji termin od 15 sati rezerviran je za utakmicu Lokomotive i Hajduka u Kranjčevićevoj koju će suditi Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca. Istog dana od 17:05 Dario Bel iz Osijeka će na Rujevici označiti početak dvoboja Rijeke i Gorice.

Priliku da ponovno sudi prvoligašku utakmicu dobila je i Ivana Martinčić iz Koprivnice koja će dijeliti pravdu Osijeku i Šibeniku čiji susret počinje u nedjelju od 13 sati u Gradskom vrtu. Kolo će pak istog dana od 17:05 na Maksimiru zaključiti Dinamo i Slaven Belupo te Marijo Zebec iz Cestice.

Službene osobe za odgođeni susret 14. kola:

Službene osobe za 19. kolo:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter