Kulušiću i Belu ovotjedni dvostruki program Rijeke i Lokomotive

Foto: Pixabay
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dariju Kulušiću i njegovom imenjaku Belu pripale su uloge glavnih sudaca u ovotjednom dvostrukom okršaju Rijeke i Lokomotive. Navedeni klubovi prvo će se sastati u srijedu u 17 sati na Rujevici u sklopu odgođenog dvoboja 4. kola HT Prve lige. Na tom susretu pravdu će dijeliti Šibenčanin Kulušić kojem će pomagati Ivan Mihalj (Velika Gorica), Vice Vidović (Solin) i Jakov Titlić (Potravlje), a u VAR sobi će biti Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina) i Bojan Zobenica (Velika Gorica). Delegat utakmice će biti Ante Vučemilović iz Osijeka, a suce će kontrolirati njegov sugrađanin Domagoj Ljubičić.

Novi sraz Lokomotive i Rijeke na rasporedu je u nedjelju od 17:30 u Kranjčevićevoj u sklopu redovnog 13. kola HT Prve lige. Tad će im suditi Dario Bel iz Osijeka kojem će asistirati Kristijan Novosel (Valpovo), Ivan Janić (Ilok) i Marino Majstorović (Split) dok su za VAR zaduženi Tihomir Pejin (Donji Miholjac) i Kruno Šarić (Županja). Delegat utakmice je Blaž Pezo (Dubrovnik), a kontrolor suđenja Mauro Tomišić (Pazin) dok će za sigurnost ispred HNS-a brinuti Vlado Dominić.

Trinaestu dionicu Prve HNL će u petak od 18 sati na Šubićevcu otvoriti Šibenik i Slaven Belupo te Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline dok će u subotu od 15 sati u Gradskom vrtu Jakov Titlić iz Potravlja označiti početak utakmice Osijeka i Hrvatskog dragovoljca. U subotu od 17:05 se na Poljudu sastaju Hajduk i Gorica, a navedeni dvoboj će suditi Ante Čuljak iz Zagreba. Nedjelja od 15 sati je pak rezervirana za Dinamo i Istru 1961 kojima će na Maksimiru suditi Mario Zebec iz Cestice.

Službene osobe za 13. kolo HT Prve lige:


Službene osobe za zaostali susret 4. kola HT Prve lige:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter