Kulušiću sraz BSK i Dinama, Pejinu dvoboj Šibenika i Slaven Belupa

Foto: Luka Mladinić
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Delegirane su službene osobe za program osmine finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa koji je (s iznimkom dvoboja Oriolik – Rijeka) na rasporedu 26. i 27. ovog mjeseca.

Sutra će prvi na teren Rudeš i Osijek (13h) koji se sastaju u Zagrebu, gdje će im glavni sudac biti Jakov Titlić (Potravlje), kojem će to biti prvi put u karijeri da sudi u ovoj fazi domaćeg kupa. Pomoćnici će mu na terenu SC Rudeš biti Solinjani Alen Jakšić i Vice Vidović, dok je za četvrtog suca određen Mateo Erceg iz Benkovca.

Dvoboj BSK Bijelo Brdo – Dinamo (27.10., 15h) dodijeljen je Dariju Kulušiću iz Šibenika, kojem će pomoćnici biti Jerko Crnčić (Vrbovec) i Ivan Mihalj (Velika Gorica), a četvrti sudac Ivan Antunović, također iz Velike Gorice.

Prvoligaški kup okršaj između Šibenika i Slaven Belupa na Šubićevcu pripao je Tihomiru Pejinu (Donji Miholjac) te pomoćnicima Ivanu Janiću (Ilok) i Nikoli Kečkišu (Virovitica), dok je za četvrtog suca određen Ante Terzić iz Splita.

Kompletna lista delegiranih službenih osoba za program osmine finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email