Search
Close this search box.

KUP Kolarić se pridružio Maresci kao glavni sudac polufinala

Foto: Mario Braić

Poznate su službene osobe za polufinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Dvoboji se igraju u srijedu, 3. ožujka, a prvo će na travnjak od 16 sati u Kranjčevićevoj Lokomotiva i Rijeka dok u 19 sati na Poljudu počinje novi derbi Hajduka i Dinama.

Dvoboj u Zagrebu sudit će Patrik Kolarić iz Zagreba kojem će asistirati Ivan Starčević (Bjelovar), Nikola Kečkiš (Virovitica) i Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina) dok su za VAR zaduženi Dario Bel (Osijek) i Goran Pataki (Đakovo). Delegat susreta je Osječanin Ante Vučemilović dok će suce kontrolirati njegov sugrađanin Danijel Trampus, a časnik za sigurnost je Marko Svilić.

Za najveći derbi hrvatskog sporta u Splitu, kao što je bilo najavljeno, stiže talijanska sudačka ekipa predvođena Fabijom Marescom. Njemu će tom prilikom pomagati sunarodnjaci Valerio Colarossi i Christian Rossi dok će u VAR sobi biti Daniele Paterna te Fracesco Meraviglia. Delegat sraza je Osječanin Darko Kolesarić, kontrolor suđenja Ante Vučemilović (Višnjevac), a za sigurnost će ispred Saveza brinuti Jurica Jurjević.

Službene osobe za polufinale kupa:
Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter