Labrović i Ampem potpisali za Rijeku (VIDEO)

Foto: HNK Rijeka
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Vratar Nediljko Labrović i krilni napadač Prince Ampem Obeng novi su igrači Rijeke u koju stižu iz Šibenika nakon što im je istekao ugovor. Labrović je potpisao vjernost na četiri godine dok je Ampem dogovorio suradnju na tri godine uz mogućnost produženja na još godinu dana.

21-godišnji golman je na Šubićevcu boravio od ljeta 2018. godine te je u prošloj sezoni upisao 28 nastupa u kojima primio 40 golova, a u osam navrata je sačuvao svoju mrežu netaknutom. Bio je član U20 reprezentacije Hrvatske, a prethodno je nosio dres Junaka iz Sinja te Adriatica i Hajduka.

23-godišnji Ganac je u Šibenik pristigao u veljači 2018. godine te je u prošloj sezoni 32 utakmice postigao četiri gola i tri asistencije. Prethodno je u domovini nosio dres West African Football Academy SC.

Završetkom sezone Rijeku su napustili Ivan Nevistić, Daniel Štefulj, Luka Menalo i Sandro Kulenović koji su se vratili u Dinamo, Franko Andrijašević koji karijeru nastavlja u Kini, Josip Drmić kojem je završila posudba iz Norwicha, Sterling Yateke koji se vratio u Austriju Beč te Luka Capan kojem je istekao ugovor. 


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter