Laljak: “S Petrovićem smo se razišli zbog sportskih razloga”

Screenshot: Televizija Zapad
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Direktor Inter-Zaprešića Branko Laljak pojasnio je razloge razlaza s dosadašnjim trenerom Željkom Petrovićem demantiravši pritom natpise da su se iz kluba povukli i investitori koji su trebali osigurati financiju stabilnost kluba.

>> Zaprešićki Inter ostao bez trenera i financijskih investitora

U izjavi koja je objavljena na službenoj facebook stranici Diva iz predgrađa tako se navodi:

NK Inter-Zaprešić sporazumno je raskinuo ugovor o treniranju s trenerom Željkom Petrovićem iz sportskih razloga, odnosno zbog loših rezultata u proljetnom dijelu sezone. Sve druge špekulacije i izneseni kvazi-argumenti ne odgovaraju istini. Iz kluba osim trenera nitko nije otišao, niti se povukao.

Klub je uspio osigurati sve uvjete za dobivanje licence za slijedeću sezonu, što podrazumijeva izvršenje svih financijskih obveza za 2019. godinu.

Klub je aplicirao i za mjeru pomoći Vlade Republike Hrvatske za zadržavanje radnih mjesta, te tako osigurao plaće za sve zaposlene trenere i ostale klupske zaposlenike u sljedeća tri mjeseca.

Klub u suradnji s ostalim klubovima i HNS-om radi na donošenju mjera koje će pomoći osiguranju opstojnosti i nastavku sportske egzistencije kluba, ali i sporta uopće.

S najboljim željama vezanim uz zdravlje, pozdravljamo sve prijatelje, simpatizere i navijače NK Inter-Zaprešić, uz apel OSTANITE DOMA!” – zaključuje se u priopćenju Inter-Zaprešića.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email