Legendarni Ivan Gudelj upisao sebe i pozvao sve navijače da se upišu u park Za sva vrimena

Foto: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Jedan od najvećih živućih nogometaša Hajduka je Ivan Gudelj, čovjek nevjerojatne životne priče, kojeg je bolest natjerala da u dobi od samo 26 godina završi karijeru.

The Ultimate Managed Hosting Platform

Gudelj je kao igrač bio prototip onoga što navijači žele gledati na terenu: krasila ga je velika borbenost, razarao je suparnike u duelima, igrao u oba smjera, bio nezaustavljiv…

Uz svoju prvu ljubav – Hajduk – Gudelj je odlučio stati Za sva vrimena upisom svog imena u park Za sva vrimena na Poljudu. Tom prilikom je s navijačima podijelio svoje emocije i razmišljanja poslije tog, za Gudelja i svakog istinskog navijača Hajduka, velikog čina.

Ovdje kad sjedim, osjećam velike emocije i strast što sam dio ovog prostora i ovog velikog kluba. Ovo je tematski park u kojem svatko ima šansu i želju da bude trajno upisan za sva vrimena. Za mene, kao igrača koji je igrao u Hajduka, koji je dio povijesti, možemo reći da sam s uživanjem prihvatio da budem ovdje s navijačima trajno upisan jer odnos moj s navijačima iz igračkih dana je nešto neotuđivo. To je nešto što je posebno i nešto s čime sam stvarno zadovoljan i čime uživam, izjavio je Gudelj.

Svi navijači koji su dosad za otkup dionica donirali iznos od 7500 kuna ili koji mjesečno doniraju 150 kuna ostvarili su pravo na rezervaciju mjesta na kojem će ponosno stajati njihovo ime i prezime u Parku. Jedan od njih je i Gudelj.

Kad su me kontaktirali, nisam uopće tražio neko posebno mjesto. Kad bih birao, mislim da je slovo H uvijek na jedan način vezano i vjerujem da svi navijači koji su upisani i koji su dali potporu da isto razmišljaju, kazao je legendarni nogometaš i pozvao sve navijače da se priključe.

Naglasio bih da svi pokušaju dati potporu ovome svemu jer biti dio ovoga je jedno posebno zadovoljstvo. Nekima je to možda san i mašta kao što je meni nekad bio san i mašta da igram u Hajduka, a navijačima je poseban san i mašta da budu u ovom tematskom parku Za sva vrimena jer treba reći da su navijači Hajduka u odnosu na sam klub jedno srce i jedno tijelo, to je jedna izuzetna pokretačka snaga Hajduka, poručio je za kraj.

Poslušaj legendu i upiši ime na Poljud za sva vrimena na https://zasvavrimena.nashajduk.hr/


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Load WordPress Sites in as fast as 37ms!

Zadnje objavljeno

Twitter