Leicester ponovno posudio Filipa Benkovića

Foto: Leicester FC
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Leicester City je odlučio na već treću posudbu poslati hrvatskog stopera Filipa Benkovića. Nakon Celtica i Bristola 23-godišnjak će do konca aktualne sezone boraviti u Cardiff Cityju koji igra u drugom razredu engleskog nogometa.

The Ultimate Managed Hosting Platform

Benković je član Leicester postao u kolovozu 2018. godine kada je uz odštetu od 14,5 milijuna eura došao iz Dinama, ali je do sada upisao samo dva nastupa za momčad koju vodi Brendan Rodgers.

Stasiti ima i jedan nastup za hrvatsku reprezentaciju kojeg je upisao u lipnju 2019. godine u prijateljskom susretu s Tunisom u Varaždnu, a prethodno je bio član svih mladih reprezentativnih selekcija. Važeći ugovor s Leicesterom ga veže do lipnja 2023. godine.

Cardiff je u novu sezonu Championshipa ušao sa četiri osvojena boda u prva četiri kola, a Benković u klub dolazi kao zamjena za Adena Flinta koji je poslan na posudbu u Sheffield Wednesday.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email