Leroy Sane novi igrač Bayerna

Foto: Bayern Munchen

Bayern je potvrdio angažman njemačkog reprezentativca Leroy Sanea iz Manchester Cityja u transferu vrijednom 50 milijuna eura. 24-godišnji ofenzivac potpisao je ugovor do lipnja 2025. godine, a trebao bi zarađivati oko 10 milijuna eura po sezoni.

“Bayern je odličan klub s velikim ciljevima, a oni mi odgovaraju. Radujem se novom izazovu i ne mogu dočekati treninge s momčadi. Poznajem trenera Hansija Flicka iz mlade njemačke reprezentacije te sam s njim imao odličnu suradnju. Želimo osvojiti što više trofeja s Bayernom, a Liga prvaka je prioritet.”, izjavio je Sane nakon potpisa ugovora.

Sane je nadomak bavarskog kluba bio prošlog ljeta kada je transfer vrijedan 100 milijuna eura propao zbog njegove teške ozljeda koljena u uvodnoj utakmici sezone.

Profesionalnu karijeru je počeo u Schalkeu da bi 2016. godine preselio u Man City s kojim je dva puta bio prvak Engleske. Tom prilikom je u 135 nastupa postigao 39 golova. Član njemačke reprezentacije je od 2015. godine te je 21 nastupa pet puta zatresao mrežu.