Lille podebljao ponudu za Bradarića, zainteresian i Ajax

hajduk.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Francuski Lille ne odustaje od Domagoja Bradarića, za kojeg šalje novu ponudu Hajduku. Za mladog lijevog beka interes je pokazao i nizozemski Ajax.

Domagoj Bradarić velika je želja francuskog Lillea već neko vrijeme. Nakon što je Fode Ballo-Toure prodan u Monaco, Lille je u potrazi za lijevim braničem. Zamjenu vide u Domagoju Bradariću, za kojeg je Hajduk odbio već nekoliko ponuda. Međutim, kako prenosi L’Equipe oni ne odustaju od njega, te su podebljali svoju ponudu koja sada iznosi 6 milijuna eura uz 10% zarade od budućeg transfera.

Francuski prvoligaš nije jedina ekipa koja je za Domagoja pokazala interes. Nizozemski mediji pišu kako je za njega ponudu poslao i velikan Ajax, koji je također za njega spreman platiti 6 milijuna eura uz postotak od 10% za idući transfer.

Bradarić je u prvoj momčadi Hajduka do sada odigrao 9 utakmica, te pritom upisao 2 asistencije.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter