Livaković u momčadi kola Europske lige, Modrić postigao gol tjedna u Ligi prvaka

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Po završetku prvog kola europskih klupskih natjecanja UEFA je u suradnji sa svojim sponzorskim partnerima Nissanom i FedExom predstavila najbolje igrače tjedna te najbolji pogodak.

U izboru registriranih korisnika službene web stranice UEFA-e za pogodak tjedna u Ligi prvaka izglasan je gol Luke Modrića u 2-3 porazu Real Madrida od ukrajinskog Shakhtara.

Prema mjerilima ‘Fedex perforance zone’, kojim se prati učinak igrača u domaćim i europskim natjecanjima, no u izboru momčadi kola isključivo bodovni indeks ostvaren u gledanom kolu, kreirana je i najbolja momčad prvog kola Europske lige. Prema spomenutom parametru Dinamov i reprezentativni vratar Dominik Livaković, zahvaljujući izvedbi u srazu s Feyenoordom, izabran je u najbolju momčad.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter