Search
Close this search box.

Lokomotiva iz Hrvatskog dragovoljca dovela Marija Veljaču

Foto: NK Lokomotiva

Lokomotiva je nakon teške ozljede Lukasa Kačavende ofenzivne redove odlučila pojačati s dosadašnjim igračem Hrvatskog dragovoljca Marijom Veljačom.

Dvadesetogodišnji krilni napadač došao je prošle sezone u 12 utakmica, od kojih je pet puta bio starter, postigao dva pogotka.

“Sretan sam što sam postao dio ekipe Lokomotive. Zahvalio bih se svima u klubu na ukazanom povjerenju, a sad je na meni da to povjerenje opravdam svojim zalaganjem na terenu, dati ću sve od sebe da to i ostvarim“, poručio je novi napadač Lokomotive.

Rođeni Splićanin je prije dolaska u Zagreb bio član Solina i Adriatica, a u 37 utakmica u Drugoj HNL je postigao šest pogodaka.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 0,49 € s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter