Lovrić: “Dat ću sve od sebe da grad na Dravi dobije dvije titule”

Foto: NK Osijek

Nakon što je pred mnogobrojnim navijačima u vatrenoj atmosferi predstavljen u Gradskom vrtu novi nogometaš Osijeka Kristijan Lovrić se putem instagrama obratio javnosti. Prvo je uputio zahvalu svom već bivšem klubu Gorici:

“Želio bih se zahvaliti svima, prvo svim ljudima u mom bivšem klubu Gorici koji su mi pomogli izrasti prvenstveno u kvalitetnu osobu van terena, a onda kao igraču, također bih se htio zahvaliti navijačima Gorice koji su mi pružali podršku sve ove četiri godine. Prošao sam s vama teške trenutke, ali više je bilo onih ljepših. Ostaje žal što nisam s vama uspio osigurati Europu, ali vjerujem da ćete jedne godine uspjeti. Uvijek ću biti vaš navijač. Hvala vam na svemu i sretno dalje!”

Potom se obratio i navijačima Bijelo-plavih: “Za kraj hvala Osijeku što je prepoznao mene kao pojačanje za titulu i mogu vam samo reći da ću dati sve od sebe da grad na Dravi dobije dvije titule. Hvala svim navijačima Osijeka što su došli u tako kratkom vremenu u tako velikom broju podržati me. To nisam mogao sanjati ni u najljepšim snovima, sve to ću vam vratiti na terenu.”

Za službene stranice novog kluba Lovrić je putem pojasnio u kakvom je stanju obzirom da je u susretu protiv Dinama igru napustio zbog ozljede: “Nadam se da ću već u ponedjeljak biti na treningu jer ozljeda koju sam zadobio u prošlom kolu nije teža. Možda bih mogao krenuti i ranije, ali je preporuka stručnjaka da ipak još nekoliko dana pričekamo. Nije ništa strašno, osim bolnijeg udarca, tako da jedva čekam ulazak u puni trening.”

Riječ je potom dobio trener Osijeka Nenad Bjelica koji je rekao: “Prije svega, jako nam je drago da se Kristijan odlučio za nas, da smo uspjeli realizirati transfer. Moramo se zahvaliti vlasnicima jer su stvarno napravili velike napore da se ovo ostvari, a Lovrićeva je želja bila jako velika da dođe kod nas. Nadamo se i vjerujemo da će i kod nas biti tako uspješan kao što je bio u Gorici.”

I on je kao i Lovrić bio impresioniran večerašnjom atmosferom u Gradskom vrtu: “Bilo je sjajno! Divna sinergija s navijačima, vidjelo se to i na utakmici s Rijekom, bilo je odlično navijanje, slavlje nakon pobjede, a sada i ovaj doček. Mi smo uz navijače, oni uz nas i puno puta smo dosad isticali da samo zajednički možemo do cilja. Ova večerašnja slika također pokazuje jedno veliko zajedništvo koje nas prati.”

Na koncu je dodao: “Lovrić je sigurno jamstvo „nekih“ golova i asistencija, obično je to bilo dvadesetak po sezoni, onako „u paketu“. Nadamo se da će iste brojke imati i u našem Klubu, želimo mu samo puno zdravlja i puno dobrih utakmica u našem dresu. Idemo zajedno dalje.”

Pročitajte još:


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter