Lovro Zvonarek potpisao za Bayern

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aktualni njemački prvak Bayern potvrdio je angažman Lovre Zvonareka iz Slaven Belupa koji će od ljeta 2022. godine postati igrač bavarskog giganta.

Prema neslužbenim informacijama Farmaceutima će za 16-godišnjaka pripasti odšteta od 1,8 milijuna eura koji s vremenom i eventualnim ispunjenjem bonusa može narasti i do 5 milijuna eura čime bi postao najunosniji transfer u povijesti Slaven Belupa.

 “Još uvijek mislim da nisam svjestan što se sve izdogađalo u posljednjih nekoliko mjeseci. Iznimno sam sretan što sam potpisao za klub kao što je Bayern München i što je moja obitelj, moja najveća potpora, danas uz mene da zajedno ovo proslavimo. Gledat ću na ovo kao ogroman motiv za još veći rad i odricanje. Drago mi je i da ostajem do ljeta u Slaven Belupu, u svom klubu koji me prepoznao i pružio mi priliku. Želim, zajedno sa svojim suigračima i stručnim stožerom, ostaviti trag ove sezone i igrati najbolje što mogu.”, rekao je Zvonarek za službene stranice koprivničkog kluba.

Zvonarek je u Slaven Belupo stigao iz Mladosti Prelog 2016. godine te je sa 16 godina i četiri dana postao najmlađi debitant u povijesti kluba, a sa 16 godina i 14 dana te pogotkom protiv Varažina u posljednjem kolu prošle sezone k najmlađi strijelac u povijesti Prve HNL.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Zadnje objavljeno

Twitter