Luciano Spalletti novi trener Napolija

Foto: Wikimeida

Luciano Spalletti od 1. srpnja postaje novi trener Napolija s kojim je dogovorio suradnju do ljeta 2023. godine prema kojoj će po sezoni zarađivati 3,5 milijuna eura. Na toj poziciji će naslijediti Gennara Gattusa koji je završetkom sezone u kojoj je u posljednjem kolu ispustio poziciju koja vodi u grupnu fazu Lige prvaka napustio klub postavši novi trener Fiorentine. 

“Sa zadovoljstvom mogu objaviti da će Luciano Spalletti od 1. srpnja biti novi trener Napolija. Dobro došao Luciano, zajedno ćemo napraviti odličan posao.”, rekao je vlasnik kluba Aurelio De Laurentiis.

Spalletti se tako na klupu vraća nakon što je protekle dvije godine bio bez angažmana. Zadnji posao imao je u Interu kojeg je vodio dvije godine u kojima nije uspio doći do trofeja. U bogatoj karijeri još je bio trener AS Rome, Zenita, Udinesea, Ancone, Venezije, Sampdorije i Empolija, a ukupno je u Serie A vodio čak 482 utakmice. Kao strateg Rome dva puta je osvojio kup i jednom superkup dok je sa Zenitom u dva navrata bio prvak Rusije, a tome je dodao i po jedan kup i superkup.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.

Zadnje objavljeno

Twitter