Ludogorec odlučio zadržati Kristijana Kahlinu

Foto: Ludogorec
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aktualni bugarski prvak Ludogorec odlučio je iskoristiti opciju otkupa vratara Kristijana Kahline koji je u tom klubu proveo na posudbi protekla tri mjeseca.

Gorici će prema podacima Transfermarkta pripasti odšteta od 350.000 eura, a prethodno su za posudbu dobili 50.000 eura. Podsjetimo da je aktualni trener Ludogoreca Valdas Dambrauskas koji je u siječnju stigao upravo iz velikogoričkog prvoligaša.

“Veliko hvala svim ljudima u klubu i oko njega. Svoj klub – svoj dom napuštam s velikim osmijehom na licu i ponosom u srcu. Iza mene ostaje pet prelijepih sezona i 151 uzastopni prvenstveni nastup…”, rekao je Kahlina za društvene mreže svog već bivšeg kluba.

U proteklom periodu je za Ludogorec odigrao 12 utakmica u kojima je primio 13 golova, a svoju mrežu netaknutom je sačuvao u četiri navrata. U Gorici je proveo skoro četiri i pol godine koje je obilježio sa 151 uzastopnim prvenstvenim nastupom. Prethodno je branio boje Kopera, Lučkog, Vinogradara i Dinama.

Konkurenciju u Ludogorecu činit će mu 30-godišnji nizozemski golman Sergio Padt koji je pristupio klubu prije nekoliko dana nakon što mu je istekao ugovor s Groningenom.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email