Luka Bučević i njegovi prijatelji iz “specijalnog” tima osigurali mjesto uz Hajduk zauvijek

Foto: Naš Hajduk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

„Hajduk mi je sve u životu i puno mi je srce od Hajduka“. Rečenica je to koju mnogi pamte i u kojoj su se mnogi zaljubljenici u bilu boju prepoznali. Iako se o Hajduku puno toga reklo i napisalo u njegovih 110 godina postojanja, malo koja rečenica je tako dobro sažela emociju i ljubav navijača za Hajduk kao ova koju je izgovorio Luka Bučević.

Od te izjave prije četiri godine pa do danas suradnja Udruge za sindrom Down-21 i Hajdukovih navijača sve više je jačala, a svoj vrhunac je dosegnula upisivanjem osam članova Hajdukovog “specijalnog” tima u park Za sva vrimena.

Mjesta u parku za sva vremena za Luku, Filipa, Antonia, Antu, Anu, Vicu, Kristijana i Marina osiguralo je Društvo prijatelja Hajduka iz New Yorka uz pomoć anonimnog donatora iz Splita.

“Navijači su pokazali da su srce kluba koje vodi računa o svojoj zajednici te da je Hajduk klub koji povezuje mnoge, na prvu tako različite, a opet ujedinjene u emociji”, rekli su iz DPH New York.

Njihov uobičajeni trening utorkom imao je ovoga tjedna i posebnog gosta. Naime, Stefan Simić pridružio se Hajdukovom “specijalnom” timu na treningu, a po završetku, u parku Za sva vrimena uručio im je pločice s njihovim imenima i prigodne poklone.

“Navijači su nam jaka podrška. Hajduk je više od kluba i svi smo tu zbog jednog većeg razloga. Fantastičan je osjećaj igrati pred punim Poljudom. Sad u doba korone svima nama to fali, pun Poljud, Torcida, svi navijači. Nadamo se njihovom brzom povratku pošto nam to puno znači jer su oni doista 12. igrač Hajduka”, odgovorio je na pitanje koliko im znači podrška svih navijača Stefan Simić.

Ljubav navijača za svoj klub se pokazuje iz dana u dan, a najbolje je utjelovljuju Luka i njegovi prijatelji te njihova imena zauvijek uz Hajduk.

“To mi je najbolja ideja i najbolja odluka da će moje ime i prezime pisati ovdje na Poljudu”, zaključio je Luka porukom koliko mu znači ime u parku Za sva vrimena.


Kada ste već ovdje...
... imamo jednu molbu za Vas. Iako nam čitanost raste, prihodi od neprofitnih izvora za neovisne medije, kao i prihodi oglašivača su u padu. Volonteri smo koji od nogometa ne žive, već žive za njega, ali rad i rast kojeg želimo ostvariti ne možemo postići bez financija, a ne želimo u svom rastu izgubiti neovisnost. Stoga Vas moramo zamoliti, ukoliko Vam se sviđaju naše analize, tekstovi i komentari, da nas podržite.

Pošaljite SMS sa tekstom NPLUS na broj 616478 (cijena 3,72 kn s uključenim PDV-om)
Operator SMS usluge: IPT d.o.o., Miramarska 24, 10000 Zagreb, OIB: 74377537525, tel: 01/6005-607

Donirajte putem jednokratne uplate ili trajnog naloga na IBAN: HR8324070001100511089
Donirajte kreditnom karticom putem PayPala ili trajnim nalogom.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email